Welkom!

HYSCON België maakt deel uit van de Europese coöperatie HYSCON, met hoofdzetel te Tiel. HYSCON is gevestigd in België (twee vestigingen), Nederland (elf vestigingen) en Oostenrijk (één vestiging). HYSCON is een zeer succesvolle, dynamische en moderne onderneming, al ruim 10 jaar specialist in totaaloplossingen voor o.a. het inrichten en onderhouden van sanitaire ruimtes. HYSCON legt sterk de nadruk op uitstekende serviceverlening aan klanten. Deze bestaat o.a. uit het periodiek verrichten van onderhoud aan de apparatuur en het leveren en/of verwisselen van luchtverfrissers, sanitacten/damesboxen, toiletpapier, zeep, schoonmaakartikelen, handdoekrollen en schoonloopmatten.

Iedere dag bepaalt ons cliënteel wat we goed doen maar ook wat beter kan. We zijn bekend met de steeds hogere standaarden en wensen in hygiëne en spelen daar goed op in. Dit doen we met vernieuwende producten en snelle service en natuurlijk met opmerkzame medewerkers die dagelijks de klus bij U klaren. Met HYSCON maakt U een goede indruk bij Uw gasten, cliënteel en bedienden. Vanaf het warm welkom via de schoonloopmat, door inspirerende geuren en een compleet toilet- en wasgerief waarin iedereen op zijn pas is. Dit alles ondersteund door Uw vaste HYSCON servicemedewerker die dagelijks zorgt voor Uw bevoorrading en Uw dispensers nakijkt en onderhoud.

Service en hygiene

HYSCON levert producten, maar is vooral een leverancier van diensten. Wij zorgen ervoor dat U geen omkijken heeft naar Uw sanitaire ruimten en verschaffen hygiënische oplossingen Voor alle soorten KMO’s en grote ondernemingen in elke sector. Dat wil zeggen: een schone toiletruimte, een aantrekkelijke inkom en een prettige ambiance. Wij zorgen voor de benodigde dispensers en de prima werking daarvan. De toiletruimte is immers het visitekaartje van Uw bedrijf.